Nova Poshta Moldova face parte din grupul internațional poștal New Post Intarnational
condus de întreprinderea-mamă: Nova Posha Ucraina.

Din grupul de companii fac parte filialele: Nova Posha Ucraina, Nova Poșta Georgia, Nova Posha Republica Cehă, Nova Posha Moldova.
Este în curs de creare compania din Belarus.

Nova Posha este lider pe piața ucraineană în express-livrare. Compania a fost fondată acum 14 ani. Astăzi, compania se află pe primul loc în ceea ce privește express-livrările locale și internaționale. Aceasta dispune de o rețea de 2.600 de filiale în Ucraina și 43 de terminale de marfă.

Pentru mai multă informație accesati linkul.

În 2014, Nova Posha a decis să-și extindă serviciile de express-livrare și în Republica Moldova.
Din data de 18 mai 2015, compania Nova Posha Moldova a început să ofere servicii în mod regulat (lansarea planificată a unui serviciu major „Moldova în 24 de ore”).
În prezent, compania are 3 terminale poștale: Chișinău, Bălți, Cahul; 4 oficii poștale: Chișinău – of.1, Chișinău – of.2, Bălți – of.1, Cahul – of.1; un vast parc de vehicule de livrări poștale.

Compania NPM își propune să atingă un segment de 35% din livrările poștale interne (livrare express) și 10% din livrările poștale internaționale.

Compania planifică, pînă la sfârșitul anului curent, să-și majoreze volumul livrărilor poștale din/sau în Ucraina până la 80%. Începînd cu luna iunie 2015, compania oferă servicii de livrări regulate în țările UE și Israel (direct și prin filiala Nova Poshta Republica Cehă).
Compania oferă, de asemenea, cele mai bune tarife pentru serviciile de express-livrare poștală internațională din/în Ucraina.

Partenerii noștri strategici sunt Foxtrot / FoxMart, 5ok.md, Rozetka.ua, Pandashop.md, Samsung, Repka.ua, Allo.ua, Funlife.ua, Stroyteh.ua, Gemeni, Oriflame și alții.

Nova Poshta Moldova este membru al AmCham, MDW și CCI Franța-Moldova. Serviciul nostru de bază pentru segmentul B2B este „Moldova în 24 de ore” (tarif unic pentru întreaga țară).

Partenerii NOVAPOSHTA